Nesimţirea

| 3 Comments | No TrackBacks
Consilierului local cu Mercedes alb care vineri după-amiază trecea prin giratoriul de la Corina vorbind nonşalant la telefonul mobil, încălcând cu nesimţire Legea, un singur mesaj: Ruşine! Dacă dumneata, de la înălţimea rangului tău, atâta respect faţă de lege dovedeşti, ce pretenţii pot să mai am de la cetăţeanul obişnuit?

No TrackBacks

TrackBack URL: http://www.epix.ro/cgi-bin/jurnal/mt-tb.cgi/254

3 Comments

Păi acest simplu fapt că a ajuns consilier local nu o să-l facă pe posesorul de Mercedes alb(cum altfel?!) să aibă bun simţ, respect faţă de semeni sau faţă de lege. În niciun caz nu-i e clar că el este în slujba cetăţeanului obişnuit şi că ar trebui să aibă un comportament cel puţin decent.....

Mircea, astfel de oameni nu au în simțiri rușinea; în sălbăticia din ce în ce mai "nestăpânită" care ne înconjoară se va găsi ac și de cojocul acestor încrezuți, nu merită să îți strici tu ziua gândindu-te cât e ăla de neobrăzat.
Un exemplu elocvent pentru părerea mea despre sălbăticia românească sunt cazurile de mașini aprinse în parcare. Poliția nu poate face nimic, nici justiția. Și lucrurile vor evolua, zic.

Leave a comment