Planner kids 2011

| No Comments | No TrackBacks
Kids planner
Pentru copii
Am creat pentru copii un planner pe 2011 (calendar de perete), ilustrat, acompaniat de iconițe autocolante pe care copilul le poate lipi pentru a-și marca diverse date, asta pe lângă faptul că poate fi scris, colorat, personalizat în multe feluri și chipuri. Plannerul are 97cm x 65 cm, este tipărit de prietenii mei de la Idea Print Cluj (cine dorește o tipografie aşa cum trebuie să fie o tipografie, profesionistă, impecabilă, experimentată, la ei să apeleze!). Hârtie de 170 gr/m dublu cretată mată. Marginea calendarului este marcată cu riglă pentru ca cei mici să poată să marcheze și să observe cât cresc vreme de un an. 

Detalii comandă
Pentru cei care de Crăciunul acesta vor să ofere copiilor un cadou inspirat, plannerul poate fi acum comandat (setul conține plannerul, 20 de iconițe autocolante și o foaie cu instrucțiuni) la prețul de 18 ron per bucată (plus 7 Ron taxe de expediere poştală în ţară). Tîrgumureşenii îl pot ridica direct de la adresa Strada Gheorghe Doja, nr. 38/1,Tîrgu-Mureş, 540150 (langă intrarea în parcarea Piscinei TCM, telefon contact 0744-212001, Angela Borşan)

Stoc limitat. Pentru a comanda în ţară, scrieţi un simplu mail la adresa de Gmail: plannerkids [at] gmail [dot] com. Veţi primi un răspuns cu instrucţiuni privind comanda.


Detalii imagine:

facebook_PLANNER_KIDS_illus.jpg



facebook_PLANNER_KIDS_date.jpg


facebook_PLANNER_KIDS_sticky.jpg

facebook_PLANNER_KIDS_orar.jpg

No TrackBacks

TrackBack URL: http://www.epix.ro/cgi-bin/jurnal/mt-tb.cgi/258

Leave a comment