Billing

| No Comments | No TrackBacks
Nimic nou sub soare, încă un soft pe care încerc să-l cumpăr civilizat, eco-friendly, cu download electronic, fără a mai solicita ambalaje tipărite şi manual de utilizare, şi pe care nu-l pot cumpăra direct de la Autodesk. Şi asta îmi aduce aminte de colecţia de filme The Auteurs de la Criterion pe care nu le pot viziona (ei bine, acolo lucrurile sunt ceva mai complicate şi sunt blocat, ca român, umăr la umăr cu nemţii, englezii, etc) sau de albumul de mp3 pe care am vrut să-l descarc de la Amazon (tot electronic, dar disponibil doar în US). O lume complicată, heh? Globalizarea e un mit...

billing.gif

Update: tot legat de soft, aflu de la Albert Kalman, un prieten a carui companie e şi distribuitor autorizat al Autodesk în România, că SketchBook Pro se poate comanda din ţările vecine, nefiind pe lista de produse din RO, dar că apare ca Discontinued product din 31 martie a.c.. Asta în traducere înseamnă că cineva luminat de la Marketing a decis că produsul nu e rentabil şi nu mai merită investiţii în dezvoltare, ceea ce mai înseamnă că încă un produs bun, dar de nişă, va sucomba. Ajung astfel la articolul lui Umberto Eco din Business Magazin.

The Auters Message:

This film is not available to watch in your area.

Buy a plane ticket; Mon oncle is now playing at The Auteurs in:

United States, Canada, Puerto Rico
Why?

If we had it our way, you'd be watching this film right now instead of reading this message.

Unfortunately, the rights to show even a single movie online are often divided amongst distributors in different countries, which puts something of a damper on our plan to make great films available the world over.

You have selected to purchase:

No Line On The Horizon by U2
(Amazon MP3 Purchases are limited to U.S. customers.)


No TrackBacks

TrackBack URL: http://www.epix.ro/cgi-bin/jurnal/mt-tb.cgi/16

Leave a comment