Isterii, dileme

Mai nou mă învârt ca vulpea la coteţ în jurul sectorului de preparate de carne din supermarketuri, la sectorul Ssalam. Caut din prima eticheta cu ingredientele şi ma uit câţi conservanţi pe bază de sodiu (nitrat, benzoat, etc) conţine cilindrul cărnos. Nici unul nu face excepţie, aşa că trec mai departe. Ieri am aruncat o conservă de ton nedesfăcută. Botulism, deh... Ouăle de Avicola, mi-a băgat Mediana în cap, nu sunt bune de nimic, ies copiii cu pene. Iaurturile, la care ma dedau de când cu vizita în Germania, sunt burduşite cu E-uri. Tedi al lui Mircică, dacă e consumat în exces, face pielea gălbuie. Un vin sănătos, un Merlot de Val Duna aş bea, dar la ce guturai am, nu simt nimic chiar de mi-ai turna piper pe limbă şi m-ai arunca într-o hazna. E clar, sunt famelic...